23948sdkhjf

Stort fald i antallet af gæster på FoodTech

Fra tirsdag til torsdag dannede Messecenter Herning rammerne for FoodTech, der i denne omgang oplevede et fald i antallet af besøgende.

I år besøgte 6918 gæster Nordens største messe for fødevareteknologier. I 2018 lagde 8974 gæster vejen forbi messen, hvilket er et fald på over 2000 gæster, skriver Herning Folkeblad.

FoodTech-messen finder sted hvert andet år, men blev aflyst i 2020 grundet corona.

Trods faldet i antallet af besøgende, var flere af udstillerne begejstrede for, at FoodTech var tilbage efter en pause.

- FoodTech er den vigtigste messe for os, fordi den genererer mange ordrer, og fordi den åbner for nye projekter, som vi ellers ikke ville være kommet på sporet af, siger ejer af Sealing System, Kjeld Østergaard Jensen, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- I år kom der eksempelvis en bekendt forbi, der havde solgt sin virksomhed til et andet firma, som jeg gerne ville være leverandør til. Han formidlede kontakt til repræsentanter fra det nye firma, som kort efter kom og var meget interesserede i at finde ud af noget. Det var ikke sket, hvis jeg ikke havde været her på messen, og det er netop noget af det, messer kan - at danne rammen om tilfældige møder med stor synergieffekt til følge, konstaterer han.

Sealing System producerer pakkesystemer til blandt andet fødevarebranchen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111