23948sdkhjf

Tvivlsom fremtid for Fjordens Bryghus

Bestyrelsesmedlem Hans Raunkjær bekræfter, at Fjordens Bryghus er i knæ og at selskabet er under tvangsopløsning.
Grundlægger og bestyrelsesmedlem Hans Raunkjær fortæller til Dagbladet Ringkøbing Skjern, at det er ved at være helt slut med øl fra Fjordens Bryghus.

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har begæret en tvangsopløsning af aktieselskabet, efter ikke at have modtaget et årsregnskab fra bryggeriet.

- Vi har hverken haft penge til at holde generalforsamling eller til at få lavet årsregnskabet, forklarer Hans Raunkjær til avisen.

Han uddyber, at virksomheden måske nok havde kapital hvis ikke det havde været fordi, at tre bestyrelsesmedlemmer havde solgt noget af bryggeriets udstyr alt for billigt. Han ønsker ikke at fortælle, hvem det konkret var, der solgte udstyret, men han påpeger, at salget har været en afgørende faktor for den kedelige situation, som Fjordens Bryghus nu er havnet i. Og Hans Raunkjær tvivler på, at der er nogen vej tilbage.

- Jeg ved ikke, om Bryghuset kan genopstå, men det er ærlig talt nok tvivlsomt. Det kræver en helt særlig indsats, det er der ingen tvivl om, siger Hans Raunkjær til avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078