23948sdkhjf

Food Supply - nu også i Sverige

Food Supply har fået en svensk søsterportal og første nyhedsbrev lander i dag hos 1.800 interessenter. Målet er at knytte svensk fødevareindustri tættere sammen og samtidig medvirke til øget kontakt mellem svenske og danske virksomheder.
Food Supply Sweden udsender i dag sit første nyhedsbrev til godt 1.800 aktører inden for den svenske fødevareindustri og 10 virksomheder har allerede tegnet medlemskab.

Svenskerne stiftede bekendtskab med Metal Supply Sweden i april 2008 og tiden er nu inde til at følge op på den foreløbige succes.

- Vi er utrolig glade for den fremgang, som vi har nået med Metal Supply Sweden, hvor næsten 20.000 abonnerer på det daglige nyhedsbrev. At satse på levnedsmiddelindustrien er derfor et naturligt skridt for os i vores mål om at knytte svensk industri sammen gennem vores brancheportaler og via vores gratis nyhedsbrev, siger Tony Törnström, som er direktør for de svenske aktiviteter.

Dansk-svensk samarbejde
Ligesom i Danmark er Levnedsmiddelindustrien en af de største industrier i Sverige, og det er årsagen til at Food Supply bliver den næste satsning. Målet med brancheportalen er at skabe et effektivt netværk inden for den svenske fødevareindustri på linje med Food Supply i Danmark.

- Derudover skal den nye portal selvfølgelig være med til at skabe kontakt mellem svenske og danske virksomheder indenfor branchen, siger den svenske direktør.

Food Supply blev lanceret i Danmark tilbage i april 2008 og i dag modtager over 10.000 nøglepersoner inden for fødevareindustrien det daglige nyhedsbrev, mens portalen tæller over 600 medlemsvirksomheder.

Se den nye svenske brancheportal på www.food-supply.se - her kan du også selv tilmelde dig det gratis nyhedsbrev!

Over 100.000 nyhedsbrevsmodtagere
Industry Supply Danmark driver ud over Food Supply Danmark og Food Supply Sweden desuden Energy Supply, Electronic Supply, Wood Supply, Building Supply, Metal Supply, Metal Supply Sweden, Metal Supply International samt RetailNews, der eksisterer i kraft af et tæt samarbejde med Dansk Handelsblad. I alt sendes vores gratis nyhedsbreve nu dagligt ud til godt 105.000 abonnenter. Alene i år er det tal til dato vokset med 12 pct.

Tilbud til alle danske Food Supply medlemmer
Som et tilbud til alle nuværende medlemmer af Food Supply i Danmark, tilbyder vi en unik mulighed for at tegne ét års medlemskab af Food Supply SE for 5.000 kr. ex. moms. Har I kunder eller samarbejdspartnere inden for fødevareindustrien i Sverige, vil det være et oplagt valg for Jer.

Tager I imod tilbuddet inden 31.12.2012 vil der følge en lille annoncepakke på Food Supply SE med; i form af 3 annoncer i nyhedsbrevet og én måneds sidebanner på portalen.

Tegn et svensk medlemskab
Ønsker I at tegne medlemskab af Food Supply SE, sender du en mail med det samme med emnet ”Medlemskab, Food Supply SE” til Hanne Marie Lou – hml@industry-supply.dk – der så vil sørge for, at I bliver oprettet på Food Supply SE, og at I får tilsendt et log ind til portalen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11