23948sdkhjf

Danish Crown vinder international pris på hjemmeside

Danish Crown var på podiet, da priserne for de bedste digitale løsninger i Europa blev uddelt ved en stor event i Berlin i fredags.
Ved Digital Communication Awards 2012 vandt Danish Crown i kategorien “Corporate website“ for virksomhedens hjemmeside, der blev relanceret først på året.

Hjemmesiden er lavet i tæt samarbejde med bureauet Skybrud.dk, som har været Danish Crowns samarbejdspartner på digitale løsninger i en årrække.

Det er Quadriga University of Applied Sciences, der står bag Digital Communication Awards, som har til formål at hædre de bedste løsninger inden for online kommunikation i Europa.

En jury bestående af 30 europæiske kommunikationseksperter har udvalgt de tre bedste digitale løsninger inden for en række kategorier. Fredag mødtes de udvalgte virksomheder for at præsentere deres projekt foran en fire mand stor fagjury, før den endelige beslutning blev taget om vinderne i de enkelte kategorier.

- Hjemmesiden skal som al vores øvrige kommunikation afspejle, at vi er en virksomhed, som gerne vil i dialog med vores omverden. I Danish Crown handler det om mad - i hele værdikæden. Det forpligter. Derfor har vi lavet en hjemmeside, der afspejler den nærvær og tillid, vi gerne vil have med i dialogen med vores omverden. For os er prisen derfor en fantastisk anerkendelse af det arbejde, vi lægger i at kommunikere med de mange forskellige grupper, vores interessenter udgør, siger Danish Crowns kommunikationsdirektør Anne Villemoes.

- I samarbejdet har vi vist, at vi tør tage tilgængelighed et skridt videre med det mindset, der ligger bag hjemmesiden. Ved at implementere en meget iøjnefaldende søgefunktion, der gør det muligt at gå direkte til den viden, man leder efter, sætter vi brugeren af hjemmesiden først, siger kreativ chef/partner Torben Bank fra Skybrud.dk, som også var til stede ved prisuddelingen i Berlin.

I maj måned blev Danish Crown kåret til årets digitale kunde og toppede de to kategorier “Corporate website“ og “Informational website“ for virksomhedens online årsrapport, da den danske kommunikationsbranche var samlet til den årlige Creative Circle Awards uddeling.

I juni kunne kommunikationsafdelingen hente den internationale pris Sabre Award for bedste årsrapport i samarbejde med bureauet CZOO.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094