- Jeg tror, at vi alene i år, har haft ekstra omkostninger for en halv million kroner.
Det siger Ernst Kristensen, der har været direktør og ejer af Bryggeriet Skands siden 2017.
I de seneste to et halvt år har først coronakrisen og sidenhen energikrisen barberet store dele af mikrobryggeriets underskud væk og 2022 bliver ingen undtage...
Risiko for lukning af bryggerier stiger: - Det er selvfølgelig frustrerende
Investeringerne er sat i bero og overskuddet er barberet væk hos Bryggeriet Skands. Som mange andre små og mellemstore bryggerier kæmper direktør Ernst Kristensen med høje omkostninger
Bryggeriet Skands

Bryggeriet Skands er en af de mange danske mikrobryggerier, der kan mærke krisen kradse. PR-foto: Bryggeriet Skands
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer