23948sdkhjf

109 år gammel restaurant har rygende travlt efter brand

Da Michelle Krzyrosiak Poulsen skrev på Facebook, at der til Mortens Aften var ledige borde på Kystens Perle, havde hun ikke regnet med, at hun skulle tale i telefon med folk, som troede, at det gamle spisested var brændt ned - og dermed lukket.

- Folk har ikke rigtig kunne finde ud af, om vi er her eller ej.

9. maj brændte taget på det 109 år gamle spisested i Vestre Bådehavn i Aalborg, men bare 12 dage efter ulykken var Kystens Perle klar til at modtage gæster igen. Genåbningen har dog ikke været lige til, fortæller Michelle Krzyrosiak, men nu ser det ud til være vendt.

To dage efter annonceringen af ledige borde til Mortens Aften var der booket fuldt hus, og lørdag aften var alt optaget igen.

- Jeg har forsøgt at finde ud af, om der sker noget specielt i Aalborg denne weekend, men det gør der faktisk ikke.

Tager energikrisen roligt

At julemåneden nærmer sig kan have en indflydelse på de mange bordreservationer, anerkender Michelle Krzyrosiak Poulsen. Omvendt har folk færre penge mellem hænderne, og det har de også kunnet mærke den seneste tid på Kystens Perle.

- Allerede i august begyndte vi at mærke, at folk tænker mere over, hvornår de går ud og spiser.

Energipriserne og inflationens greb har dog ikke været så hård om Kysten Perle, som det har for andre i restaurationsbranchen, mener Michelle Krzyrosiak Poulsen. Derfor har de på Kystens Perle ikke sat priserne op - og de kommer heller ikke til det, fastslår hun.

- Vi holder fast i det, vi altid har stået inde for: God atmosfære og hyggelig service. Det bedste, vi kan gøre, er at få folk til at gå grinende ud herfra, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063