23948sdkhjf

Nye fødevarestjerner skal findes på Madværkstedet i marts

Der er særdeles prestigefyldte priser på spil, når messen Madværkstedet næste år danner rammen om Årets Kok og Årets Tjener - danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere. 

Også DM for elever er på plakaten, når Lokomotivværkstedet 21.-22. marts omdannes til Madværkstedet, som arrangørerne kalder "fødevarebranchens faglige mødested i København".

- Madværkstedet er en fantastisk kulisse at holde de officielle danmarksmesterskaber for kokke og tjenere i. Branchen og mange af vores vigtige leverandører samles her, og med messens fokus på fødevarer og mad er det helt oplagt, at nogle af de dygtigste kokke og tjenere i Danmark dyster om at blive Årets Kok og Årets Tjener netop her, konstaterer politisk direktør i Horesta Kristian Nørgaard Nielsen.

Brancheorganisationens politiske direktør ser store perspektiver i samarbejdet med Madværkstedet:

- Her og nu får vi en unik mulighed for igen at brande branchens konkurrencer og hylde talenterne. Som en del af Madværkstedet kan vi samtidig være med til at fremme forståelsen af, at dansk gastronomi ikke ville være på tidens høje niveau, hvis ikke vi havde haft dygtige leverandører af råvarer af høj kvalitet, siger han.

Årets Kok og Årets Tjener, der er blevet kåret siden henholdsvis 1992 og 2006, byder hvert år på stærke deltagerfelter og stjernebesatte dommerpaneler. Konkurrencerne er kendetegnet ved et tårnhøjt ambitionsniveau fra alle involverede, og så er det samtidig konkurrencer med masser af adrenalin og spænding, intensitet og dyb koncentration, konstaterer arrangørerne.

Produktdemoer, masterclasses og workshops bliver alle centrale dele af næste års udgave af Madværkstedet -  og med tilføjelsen af Årets Kok, Årets Tjener og DM for elever bliver der endnu flere oplevelser for gæsterne, nævner de.

Madværkstedet 2023 arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med MLDK Mærkevareleverandørerne.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
De putter fyld i dej, og nu har de 16-doblet kapaciteten
Prins Joachim tabte igen penge hos fødevareproducent
Danmarks største tomatproducent tager "kæmpe risiko" med ny salatfabrik
Amerikaner med burgertruck har store planer
Kapitalfond skyder igen trecifret millionbeløb i Lagkagehuset
Tidligere Daloon-ejer har købt sig ind i ambitiøs snackproducent
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.11