23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

De putter fyld i dej, og nu har de 16-doblet kapaciteten

Jyske Lima Empanadas koncentrerer sig udelukkende om produktion af ét produkt - en sydamerikansk specialitet med fyld indpakket i butterdej. 

Virksomheden er netop flyttet til større lokaler i Østjylland og har investeret i semiautomationsløsninger

Hvor produktionen af fyld til empanadas for bare fire år siden blev lavet i 10-liters portioner, hedder målene i dag to gange 100 liter. Dengang blev fyldet blandet i et lille køkken i en café i centrum af Aarhus. I dag er den unge fødevarevirksomhed flyttet ind i større lokaler i Søften i Favrskov Kommune, efter i en periode på tre år at have kokkereret fra et lejet køkken i Skanderborg.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.157