23948sdkhjf

Eks-partnere i sushikæde rygende uenige om årsag til konkurs

I oktober lukkede alle Bar'sushis forretninger i den fynske del af kæden som følger af en konkurs.

I den forbindelse udtalte partner Søren Gordon Rasmussen, at konkursen var et resultat af stigende priser på råvarer. 

Men nu mener en af de tidligere partnere, Michal Sznura, at årsagen var en helt anden, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge Micha Sznura var hovedårsagen til konkursen et underskud i Bar'sushis afdeling på Læssøegade i Odense, samt en manglende tro på medejeren Søren Gordon Rasmussens evner som chef - og altså ikke de stigende priser.

Ekspartnere gået i nye retninger

Siden konkursen har franchise-ejeren Claus Skovsted genåbnet to Bar'sushi-restauranter i Odense, hvor Micha Sznura er medejer.

Den tidligere medejer Søren Gordon Rasmussen har åbnet sin egen restaurant - i de samme lokaler, hvor der før konkursen var en Bar'sushi.

Det er Søren Gordon Rasmussens udtalelser om lukningen fra oktober, som Micha Sznura sidenhen har følt sig ramt af.

Ifølge Michel Sznura tjente Bar'Sushi i Læssøegade penge hver dag, da han var ansat der. Da han selv blev partner og flyttede til Dalum, gik Læssøegade ned, hvorefter Dalum skulle dække underskuddet for restauranten indtil det ikke længere gav mening og en konkurs var uundgåelig.

- Helt ærligt, jeg blev meget vred. Jeg følte mig forrådt. Jeg tænkte: Okay, jeg kan se, at Søren vil åbne en anden forretning, og det, han siger, er ikke rigtigt. Hvordan kan han tro på historien om, at restauranterne lukkede på grund af stigende priser og så åbne endnu en restaurant halvanden måned efter, siger Micha Sznura til Fyens Stiftstidende.

Ifølge avisen havde de tre partnere oprindeligt en lige stor andel i de tre Bar'sushi-restauranter, og var alle daglige leder for hver deres restaurant.

En fælles aftale lød på, at restauranterne skulle hjælpe hinanden med at lukke hullet, hvis en endte med at få underskud, og det skabte sidenhen gnidninger i samarbejdet.

Søren Gordon Rasmussen har ifølge avisen ikke ønsket at kommentere Micha Sznuras udlægning af konkursen, men han står ved forklaringen om, at det var mestendels var prisstigningerne, der fik dem til at lukke restauranterne.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078