23948sdkhjf

Millionærbrødre vil ind i bryggeribranchen

I en gammel industrihal i udkanten af en nordjysk by går to mangemillionærer rundt og bakser med et nyt projekt.

De to, der i øvrigt er brødre, tjente sidste år en klækkelig sum på at sælge deres fælles virksomhed, Cykelgear.dk. Nærmere bestemt i omegnen af en kvart milliard kroner.

Navnene er Erik og Kasper Buus Larsen. Begge er bosat i Hadsund, og nu har de fundet noget at bruge en del af deres formue på.

Brødreparret har købt sig ind i det lokale bryghus, Hadsund Bryghus; et lille mikrobryggeri i en tidligere bil-klargøringshal i byens industrikvarter.

Selv er brødrene Buus Larsen indtil videre hemmelighedsfulde omkring deres nye investering. Men det fremgår af virksomhedsregistret, at de er trådt ind i både ejerkreds og bestyrelse i Hadsund Bryghus.

- Vi vil gerne vente med at melde noget ud. Vi kommer med en pressemeddelelse på et tidspunkt, når vi er flyttet til nye lokaler. Det bliver formentlig engang i det nye år, lyder det fra Erik Buus Larsen, da Nordjyske fanger ham på telefonen.

Flere forhandlere

Stifteren af Hadsund Bryghus, Mikkel Flott Krogh Andersen, bekræfter, at brødrene Buus Larsen har købt sig ind i hans mikrobryggeri. Men også han er hemmelighedsfuld, når det kommer til planerne for bryghuset.

- Vi har aftalt, at vi ikke siger mere lige nu. Vi vil gerne lige have nogle ting på plads først, siger Mikkel Flott Krogh Andersen.

På LinkedIn kan man dog læse, at han og de nye ejere er på jagt efter flere forhandlere.

Mikkel Flott Krog Andersens stiftede for fire år siden Hadsund Bryghus i en tidligere bilklargørings-hal midt i byens industrikvarter.

Egentlig var det hans plan, at bryghuset skulle være en sidegesjæft ved siden af jobbet på Hadsund Skole, hvor han var kemilærer.

Men han endte med at sige lærerjobbet op og fortsatte i stedet som tilkaldevikar, så han kunne gå fuldtid på sit moderne enmands-mikrobryggeri med håndbryggede og ufiltrerede flaskeøl.

Hadsund Bryggeri, der var kendt for sin hvidtøl, lukkede i 1976, og det var på tide, byen igen får sit eget bryghus, sagde Mikkel Flott Krogh Andersen, da han stiftede sit bryggeri for fire år siden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
McDonald's solgte for næsten 160 milliarder
Skare-skandalen: Der kan gå uger med at se på papirer
Irma lukker - Coop samler tre kæder i én
Nystartet slagteri kæmper med næb og kløer
Nyt innovationscenter skal gøre jyske kartoffeleksperter til verdens bedste
Det danske marked er vækstmotor for svensk madspildssupermarked
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.094