23948sdkhjf

Chokoladeproducent er tilfreds, selv om overskuddet blev halveret

Chokoladeproducenten Sv. Michelsen Chokolade endte regnskabsåret 2021/22 med et overskud på knap 2,2 millioner kroner efter skat. 

Selv om det næsten præcist er en halvering i forhold til året før, betegner ledelsen med direktør og medejer Daniel Paetsch i spidsen det som tilfredsstillende.

Det seneste resultat ligger da også langt over, hvad Hvidovre-virksomheden har været vant til inden det økonomisk ualmindeligt gode 2021/21-regnskab.

Tallene viser også, at Sv. Michelsen Chokolade i regnskabsåret frem til udgangen af august havde en bruttofortjeneste på 20,8 millioner kroner. Året før var tallet 22,7 millioner.

Ud over at producere håndlavet chokolade driver virksomheden også fire egne butikker, der sælger lækkerierne - i Farum, Lyngby, Rødovre og på Frederiksberg. 

Direktør Daniel Paetsch har tidligere over for Food Supply peget på, at virksomheden har mange strenge at spille på, med salg gennem både delikatesse- og chokoladeforretninger, egne butikker, samarbejdspartnere og på nettet.

Daniel Paetsch ejer halvdelen af Sv. Michelsen Chokolade. Den anden halvdel er ejet af Nicolas Dorff, der er tredje generation i virksomheden, og som nu er bestyrelsesformand.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109