23948sdkhjf

Fynsk vinhandler sælger mere vin end nogensinde før

En af de største grossister på det danske vinmarked, H.J. Hansen Vin, har oplevet en kraftigt vækst i salget i det seneste år efter corona-restriktionerne blev løftet.

Det oplyser selskabets i en meddelelse, skriver Fyens Stiftstidende og FødevareWatch.

Det seneste offentliggjorte årsregnskab for 2021/22 viser et overskud før skat på 8,5 millioner kroner. I 2020/21-regnskabet lød overskuddet på 4,3 millioner kroner.

I samme periode er bruttofortjenesten vokset fra 62,5 millioner kroner til 70,4 millioner kroner, mens egenkapitalen er steget med godt syv millioner til omkring 42 millioner kroner.

H.J. Hansen Vin har haft godt salg i Vinspecialistens 45 butikker, selskabet fire flagship stores og delvist i webbutikken.

Virksomhedens bedste regnskab nogensinde skyldes ifølge administrerende direktør Dorthe Priess, at en række investeringer i tilstedeværelsen på nettet, selvbetjening og logistik, man foretog for et par år siden, er givet pote:

- Det fik vi stor glæde af i forrige regnskabsår, men effekten fortsatte og blev forstærket sidste år, siger Dorthe Priess ifølge Fyens Stiftstidende.

I september åbnede H.J. Hansen Vin sin fjerde flagship store på Marselis Boulevard i Aarhus.

I samme måned købte selskabet størstedelen af aktiverne i konkurrenten Theis Vine med dertilhørende onlinehandel og butik i Charlottenlund. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094