23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Restaurantfestival er tilbage i 50 byer

Restaurantfestivalen Dining Week vender tilbage midt i februar - og denne gang med cirka 250 restauranter i 50 danske byer som deltagere.

Festivalen foregår denne gang i perioden 10.-19. februar, og gæsterne kan vælge mellem både tre retter, fem retter og 10 serveringer, oplyser Dining Week i en pressemeddelelse.

- Dining Week er med tiden blevet en elsket tradition, der samler 90.000 gæster omkring bordene på landets restauranter i vinterferien, konstaterer Dining Week-stifter Bjørn Beyer.

Over halvdelen af de tilmeldte restauranter finder man i hovedstaden, og der er igen i år kommet adskillige nye restauranter med.

Dining Week blev etableret i 2011 i Storkøbenhavn, hvorefter konceptet i de følgende år spredte sig til resten af Danmark. I 2015 fordoblede Dining Week frekvensen og udvidede restaurantfestivalen til at foregå både i februar og i efterårsferien.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078