23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

4Betterlife ApS

Johanne Søkilde Jelnes er udtrådt som administrerende direktør hos 4Betterlife ApS, men hun forbliver dog i direktionen (kilde: CVR).

4Betterlife ApS udvikler planteproteiner.

Ambrosia Group ApS

Michael Halborg-Bendtsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Ambrosia Group ApS i stedet for Jacob Roesen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Ambrosia Group er leverandør af drikkevarer til virksomheder og detailhandlen.

BF-Oks A/S

Mads Leckscheidt Gertz er indtrådt i bestyrelsen hos BF-Oks A/S i stedet for Stig Søgaard Danielsen (kilde: CVR).

BF-Oks A/S er leverandør af oksekød.

Carlsberg A/S

Åsa Ulrica Susanne Fearn er indtrådt i direktionen hos Carlsberg A/S i stedet for Heine Dalsgaard. Åsa Ulrica Susanne Fearn er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Carlsberg Breweries A/S i stedet for Heine Dalsgaard (kilde: CVR).

Carlsberg er en af verdens største bryggerikoncerner.

Dagrofa Logistik A/S

Dan Kolding er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Dagrofa Logistik A/S i stedet for Lars Kristian Arnløv Jørgensen (kilde: CVR).

Dagrofa-koncernen driver kæderne Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Danhoney ApS

Mogens Mundt er udtrådt af bestyrelsen hos Danhoney ApS (kilde: CVR).

Danhoney ApS producerer honning.

Danish Crown A/S

Camilla Sylvest er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos Danish Crown A/S i stedet for Mads Nipper. Samtidig er Søren Brinck indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Danish Crown er Danmarks største slagterikoncern.

Dencon Foods A/S

Kjeld Ostenfeldt Mathiesen er udtrådt som bestyrelsesformand hos Dencon Foods A/S (kilde: CVR).

Dencon Foods importerer og distribuerer kød fra det meste af verden til detail- og foodservicemarkederne i Danmark og Finland

Det Danske Madhus Varde A/S

Søren Stoltenberg Vilmand er udtrådt som administrerende direktør hos Det Danske Madhus Varde A/S og Det Danske Madhus Vejle A/S, mens Peter Michael Skotte Tietgen er indtrådt i direktionerne. Søren Stoltenberg Vilmand er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jörg Baumgart. Samtidig er Vibeke Dahl Bruun og Peter Michael Skotte Tietgen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christian Kessy. Søren Stoltenberg Vilmand er udtrådt som administrerende direktør hos Det Danske Madhus, Aarhus A/S, mens Peter Michael Skotte Tietgen er indtrådt i direktionen. Søren Stoltenberg Vilmand er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jörg Baumgart. Samtidig er Anders Kjær Madsen og Peter Michael Skotte Tietgen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christian Kessy. Søren Stoltenberg Vilmand er udtrådt som administrerende direktør hos Det Danske Madhus Albertslund A/S, mens Peter Michael Skotte Tietgen er indtrådt i direktionen. Søren Stoltenberg Vilmand er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jörg Baumgart. Samtidig er Morten Secher Rasmussen og Peter Michael Skotte Tietgen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christian Kessy (kilde: CVR).

Det Danske Madhus A/S tilbereder og leverer mad til ældre i hele landet.

European Freeze Dry ApS

Jette Ramgaard er indtrådt som administrerende direktør hos European Freeze Dry ApS i stedet for Jørgen Jensen. Samtidig er Kasper Sandø Jensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Jørgen Jensen (kilde: CVR).

European Freeze Dry ApS er leverandør af frysetørrede produkter.

F. Uhrenholt Holding A/S

Søren Holm Jensen er udtrådt af bestyrelsen hos F. Uhrenholt Holding A/S (kilde: CVR).

Uhrenholt-koncernen er leverandør af frosset fisk, mælkeprodukter samt frisk og frosset kød.

Greenway-Denmark ApS

Søren Andreassen er indtrådt i direktionen hos Greenway-Denmark ApS i stedet for Jan Dahl Tindbæk (kilde: CVR).

Greenway-Denmark ApS er leverandør af engangsartikler som tallerkner og bestik til B2B-markedet.

Grøntsagsgrossisten ApS

Christian Kamp Hansen er indtrådt i direktionen hos Grøntsagsgrossisten ApS i stedet for John Priisholm Christensen (kilde: CVR).

Grøntsagsgrossisten ApS er en københavnsk leverandør af frugt og grønt.

H.J. Hansen Vin A/S

Line Ghisler og Kim Munk er udtrådt af bestyrelsen hos H.J. Hansen Vin A/S. Samtidig er Christina Aarø indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i stedet for Martin Regelsen Andersen (kilde: CVR).

H.J. Hansen Vin A/S leverer vin til hotel- og restaurantsektoren, business-to-business og private.

Kalu A/S

Elin Vieland Høy er indtrådt i bestyrelsen hos Kalu A/S i stedet for Kristina Karen Deely (kilde: CVR).

Kalu A/S er leverandør af fødevarer til hoteller, konferencecentre, restauranter, cateringfirmaer, storkøkkener, slagtere, detail- og specialbutikker.

Krones Nordic ApS

Michal Marcin Biedrzycki er indtrådt i direktionen og bestyrelsen hos Krones Nordic ApS i stedet for Dirk-Christian Cichon (kilde: CVR).

Krones Nordic ApS er leverandør af proceslinjer til drikkevareindustrien.

Lakrids By Johan Bülow A/S

Lisa Jane Bridgett er udtrådt af bestyrelsen hos Lakrids By Johan Bülow A/S, Lakrids JB ApS og Lakrids JB Holding ApS (kilde: CVR).

Lakrids By Johan Bülow A/S producerer lakrids.

Lantmännen Cerealia A/S

Bruno Damsgaard Stenkjær er indtrådt i bestyrelsen hos Lantmännen Cerealia A/S. Samtidig er Claus Udby Juhl Kaargaard Nielsen udtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem (kilde: CVR).

Lantmännen Cerealia Danmark producerer blandt andet müsli, mel, økologisk mel og melblandinger, som sælges til industrien, bagerier, dagligvarehandlen, restauranter og storkøkkener.

Prime Ocean A/S

Hans Jørgen Møller Grumstrup er indtrådt i bestyrelsen hos Prime Ocean A/S (kilde: CVR).

Prime Ocean A/S er leverandør af fiskeprodukter.

Rawbite ApS

Frank Bach Rasmussen er udnævnt som administerende direktør hos Rawbite ApS i stedet for Matthias Arnold Harlfinger, mens Alexander Konecny er udtrådt af bestyrelsen. Frank Bach Rasmussen er indtrådt som administrerende direktør hos Rawbite Organic Factory ApS i stedet for Matthias Arnold Harlfinger. Samtidig er Alexander Konecny udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Rawbite ApS producerer snackbarer.

Rootly ApS

Peter Brix Bæk er udtådt af direktionen hos Rootly ApS. Jesper Holmberg er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Finn Nicolai Christmas-Poulsen (kilde: CVR).

Rootly ApS producerer plantebaserede fødevarer.

Rømø Rejer ApS

Lasse Guldberg Sörns er udtrådt af direktionen hos Rømø Rejer ApS (kilde: CVR).

Rømø Rejer ApS producerer rejer.

SD Freeze Drying A/S

Henrik Haraldsted er udtrådt som administrerende direktør hos SD Freeze Drying A/S, og samtidig er Henrik Simonsen indtrådt i direktionen (kilde: CVR).

SD Freeze Drying A/S er leverandør af udstyr til frysetørring.

Triofrugt ApS

Hans Peter Poulsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Triofrugt ApS og Triofrugt Holding A/S. Samtidig er Jens Misser Poulsen indtrådt i bestyrelserne i stedet for Tom Walsted Jessen (kilde: CVR).

Triofrugt ApS er leverandør af frugt til restauranter, institutioner og selvstændige supermarkeder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094