23948sdkhjf

Kurt Skare giver Nykredit og Deloitte konkursskyld

Efter at have sendt otte selskaber til konkursbehandling - deriblandt Skare Meat Packers og Århus Slagtehus - retter den jyske kødveteran Kurt Skare en voldsom kritik mod Nykredits bank og revisionsselskabet Deloitte.

Det skriver Børsen, som nævner, at ikke mindst de to ifølge Kurt Skare er skyld i, at hans selskaber er ramt af en ødelæggende mangel på likviditet.

- Vi har været nødt til at foretage det drastiske skridt at anmode om konkursbehandling for at beskytte os selv mod, at andre kommer til at overtage virksomhederne. Indtil for nylig havde vi 370 ansatte. Dem har kuratorerne nu bedt om at gå hjem, mens de arbejder. Jeg prøver så samtidig at finde så mange likvide midler, at jeg kan købe mig fri for dem, der har forhindret mig i at kunne drive virksomheden videre, siger Kurt Skare til Børsen.

Hans utilfredshed med Nykredit bunder i, at Skares bankaftale er opsagt - ifølge Kurt Skare skylder han banken 100 millioner kroner. Opsigelsen kom, efter at revisorerne sidste forår mente, at Skare Holdings årsrapport for 2021/22 ikke var retvisende.  Prisen for en ifølge Kurt Skare "meget dårlig rapport" er 4,6 millioner kroner, og det vil han ikke betale, skriver Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125