23948sdkhjf

Intelligent ske i prestigefyldt designfinale

For første gang nogensinde er en dansker nået hele vejen til finalen i den prestigefyldte designkonkurrence, Electrolux Design Lab.
Christopher Holm-Hansen er med konceptet ’Tastee’ – en intelligent ske, der smager på din mad og hjælper dig med, hvordan du kan tilføje mere smag – blandt de blot 10 finalister, der skal kæmpe om førstepladsen den 25. oktober i Milano.

I fremtiden kan du lade din grydeske assistere dig i, om thai-karryretten eller tomatsuppen trænger til mere salt, peber eller helt andre smagsforstærkere, så du opnår den optimale smagsoplevelse. I hvert fald hvis det står til det unge designtalent Christopher Holm-Hansen, der med opfindelsen ’Tastee’ har kæmpet sig hele vejen til finalen i den verdensomspændende konkurrence for studerende Electrolux Design Lab.

Glad og stolt
På vej til finalen har 26-årige Christopher Holm-Hansen fra DTU udmærket sig blandt mere end 1200 designstuderende fra hele verden, der under overskriften ’designoplevelse’ har indsendt deres designbidrag til konkurrencen. Med udgangspunkt i sanserne og dagligdagen har Christopher Holm-Hansen udtænkt en ske med indbyggede smagssensorer.

- Jeg er virkelig glad og meget stolt af at være nået så langt med mit koncept i Electrolux Design Lab-konkurrencen, siger 26-årige Christopher Holm-Hansen, der til daglig læser Design & Innovation på DTU nord for København.

Det er første gang, han deltager i designkonkurrencen, mens det i år er 10. gang, at Electrolux Design Lab løber af stablen.

Stor finale i Milano
Den 25. oktober afgøres det ved en stor finaleevent i Milano, hvem der løber af med konkurrencens førsteplads, æren, pengepræmien og et seksmåneders internship i et af Electrolux’ designcentre.

Her skal Christopher Holm-Hansen sammen med de ni øvrige finalister fra bl.a. Kina, Polen og New Zealand præsentere deres designkoncepter foran et dommerpanel bestående af blandt andre designblogger Kelly Beal, chefkok Davide Oldani og Vice President Design hos Electrolux, Henrik Otto.

Optimistisk finalist
Christopher Holm-Hansen glæder sig til finalen og mener, der er grund til dansk optimisme:

- Jeg synes, mit eget koncept rammer briefet spot on, og at Tastee rent faktisk kan noget, som jeg ved, mange mennesker har brug for, og som rigtig mange ville synes, er smart, så jeg er optimistisk, fortæller Christopher Holm-Hansen.

Også hos Electrolux Danmark er man begejstret for den danske finalist.

- Vi er super glade for, at det i designkonkurrencens 10. år er lykkedes at få en dansker i finalen. Christophers Tastee-koncept er stærkt, og det matcher godt Electrolux’ produkt- og designværdier, der netop handler om at tage udgangspunkt i forbrugerens behov og på den baggrund udvikle innovative, moderne og anvendelige løsninger, siger marketingchef Elisabeth Klitten.

Kilde: Electrolux Denmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078