23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Danish Crown
Karsten Deibjerg Kristensen fratræder inden for få uger som director for Danish Crown Nordic og senest til april 2013 som CEO for Friland A/S.

Karsten Deibjerg har været en del af Danish Crown, siden han for 13 år siden fulgte med over, da koncernen købte Friland, som han fortsatte som direktør for.

Ecolean International A/S
Arne Karlsson, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen hos Ecolean International A/S (kilde: Børsen).

Ecolean udvikler og producerer emballage og emballagemaskiner til den flydende fødevareindustri.

Grathwol A/S
Kurt Egon Kristensen er indtrådt i bestyrelsen hos Grathwol A/S (kilde: BIQ.dk).

Grathwol A/S producerer emballage.

Lantmännen Schulstad
Jan Klarskov Henriksen er tiltrådt som bestyrelsesformand hos Lantmännen Schulstad i stedet for Erik Flemming Nielsen, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidig er Allan Christensen og Steen Hagedorn Rasmussen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Karl Lars Olov Gustafsson, Sverige (kilde: Børsen).

Newtec
Vagn Beyer er udtrådt af bestyrelsen hos Newtec (kilde: Børsen).

Newtec producerer veje- og pakkesystemer.

Romark Seafood A/S
Rikke Østergaard er udtrådt af bestyrelsen hos Romark Seafood A/S (kilde: BIQ.dk).

Samsø Konservesfabrik A/S
Vagn Balle Hundebøll er indtrådt i bestyrelsen hos Samsø Konservesfabrik A/S i stedet for Torben Harring (kilde: BIQ.dk)

Samsø Konservesfabrik er den sidste danskejede fabrik, der producerer syltede produkter. Fabrikken blev stiftet i et samarbejde mellem FDB og Grøntsagsdyrkerforeningen i 1974. DLG Food overtog virksomheden i 1999.

Tulip Food Company A/S
Flemming Nyenstad Enevoldsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Tulip Food Company i stedet for Kjeld Johannesen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: BIQ.dk).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11