23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Eksperter viser sig frem for kødbranchen

Procesudstyrsproducenten Marel har sat hele dagen af 8. marts til sit såkaldte Meat ShowHow i Kastrup.

Her vil både små og store kødproducenter kunne se Marels udstyr i funktion og få en snak med virksomhedens eksperter om, hvilken afgørende rolle automatisering, digitalisering og modularitet vil spille for kødforarbejdning i fremtiden. 

- Besøgende vil få unik mulighed for at lære, hvordan forarbejdningslinjer kan gøres mere bæredygtige, effektive, fleksible og profitable med intelligente løsninger, konstaterer Marel i en omtale af arrangementet.

- Konstante forandringer i forbrugermønstre og øgede lovkrav betyder, at kødforarbejdningsvirksomheder skal være stadigt mere tilpasningsdygtige for at imødekomme efterspørgslen efter varierede produkter. Som partner til fødevareindustrien udvikler vi robot-teknologi og datadrevne løsninger til at transformere kødforarbejdning og sikre, at vores kunder forbliver konkurrencedygtige, tilføjer producenten.

De besøgende i Marels demonstrationscenter i Kastrup kan blandt andet opleve udbenings- og trimmesystemer - og se en linje til produktion og pakning af marinerede kødstrimler, en portioneringslinje med robotpakning samt en ny burgerlinje.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11