23948sdkhjf

BM Food Tech bliver til Skala Foodtech

BM Food Tech, der har kontor i Norge og Danmark, blev for et par år siden en del af norske Landteknikk. Da gruppen omfatter flere norske selskaber har alle nu besluttet at skifte til familienavnet Skala.
Selskaberne i den nye Skala-familie er henholdsvis Landteknikk, Landteknikk Fabrikk, BM Food Tech og Optimove.

- Vi er en gruppe selskaber som sammen udgør en unik ressorce for fødevareindustrien og anden procesindustri i Norge og det øvrige Skandinavien. Nu ønsker vi at synliggøre dette endnu bedre ved at fremstå som et tydelig fællesskab under et fælles familienavn og en samordnet visuel profil, fortæller adm dir i moderselskabet Skala Prosessteknikk, Per Ivar Berg.

Fælles familienavn
- Fælles for alle selskaberne er at vi tilbyder vore kunder øget effektivisering, som regel gennem forskellige stordrifts/skalaeffekter. Valget er derfor faldet på Skala som vores fælles familienavn. Skala udtrykker også det brede omfang af kompetencer og løsninger, som vi kan tilbyde sammen, forklarer Berg.

Nyt logo
- Vi har her taget udgangpunkt i at alle selskaberne på forskellig vis laver løsninger i form af planløsning og konstruktioner, hvor målestok er et centralt værktøj; Skala i betydning af den målestok, som vi alle benytter, er derfor det idemæssige udgangspunkt. En målestok udtrykkes jo altid gennem et forholdstal adskilt af et kolon, som feks 1:100. Dette kolon finder man i vores nye fælles logo, fortæller Skala-direktøren videre.

Ved at samle os under et fælles familienavn, ønsker vi at gøre vores totale produkt- og kompetencebredde endnu mere synlig, afslutter Per Ivar Berg.

Kort om selskaberne
• Skala Prosessteknikk (moderselskab og tidligere Landteknikk) – engineeringselskab og ledende leverandør af tekniske tjenester, procesudrustning, emballage og forbrugsartikler til norsk fødevareindustri.
• Skala Foodtech (tidligere BM Food Tech) – en ledende leverandør af produktionsudstyr og automatiserede linjer til kødindustrien og anden fødevareindustri.
• Skala Robotech (tidligere Optimove) – projekterer og leverer robotiserings- og materialehåndteringsudstyr til fødevareindustrien og anden industri. Selskabet repræsenterer Motoman i Norge.
• Skala Fabrikk (tidligere Landteknikk Fabrikk) – specialproducent af gårdtanke, transporttanke og andre produkter i rustfrit stål.



Skala Foodtech vil vise de nye farver og logo frem, ved at deltage i den kommende FoodTech ’12 messe i Herning på stand L 9344, hvor også ”familien” fra Norge kommer på besøg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078