23948sdkhjf

150 events: Jysk mad-arrangement satser på nye rekorder

Når der i slutningen af maj bliver holdt såkaldt Madmøde i Midt- og Vestjylland, skal det ifølge arrangørerne overgå de to foregående år på flere parametre.

Målet er ikke mindst at tiltrække flere fødevareproducenter og professionelle køkkener, så borgere og turister i de syv tilknyttede kommuner kan få endnu flere fødevareoplevelser under Madmødet. Det foregår i år i dagene 22.-29. maj.

- Vi har et mål om at nå over 150 events i år; de seneste to år lå vi på henholdsvis 100 og 125 events, fortæller Susanne Nors, sekretariatschef i Business Region MidtVest, som er tovholder for Madmødet.

Det ugelange arrangement handler ifølge arrangørerne om events og aktiviteter med fokus på mødet mellem mennesker og mad, lokale fødevarer og gastronomioplevelser i verdensklasse. 

Aktiviteterne vil foregå ude hos de lokale producenter, kulturinstitutioner, restauranter, parker, havne og andre steder hvor der er plads til at vise områdets fødevarer frem.

- Madmødet skal ses som en brandingmulighed for hele vores område, og her er gastronomi og lokale råvarer rigtig gode drivere for at lokke folk ud og til området. I Midt- og Vestjylland er der de seneste år åbnet spisesteder,, som sammen med de allerede velkendte giver mulighed for nogle rigtig gode gastronomiske oplevelser, nævner Susanne Nors.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078