150 events: Jysk mad-arrangement satser på nye rekorder
Når der i slutningen af maj bliver holdt såkaldt Madmøde i Midt- og Vestjylland, skal det ifølge arrangørerne overgå de to foregående år på flere parametre.
Målet er ikke mindst at tiltrække flere fødevareproducenter og professionelle køkkener, så borgere og turister i de syv tilknyttede kommuner kan få endnu flere fødevareoplevelser under Madmødet. Det foregår i år i dagene 22.-29. maj.
- Vi har et mål om at nå over 150 events i år; de seneste to år lå vi på henholdsvis 100 og 125 events, fortæller Susanne Nors, sekretariatschef i Business Region MidtVest, som er tovholder for Madmødet.
Det ugelange arrangement handler ifølge arrangørerne om events og aktiviteter med fokus på mødet mellem mennesker og mad, lokale fødevarer og gastronomioplevelser i verdensklasse.
Aktiviteterne vil foregå ude hos de lokale producenter, kulturinstitutioner, restauranter, parker, havne og andre steder hvor der er plads til at vise områdets fødevarer frem.
- Madmødet skal ses som en brandingmulighed for hele vores område, og her er gastronomi og lokale råvarer rigtig gode drivere for at lokke folk ud og til området. I Midt- og Vestjylland er der de seneste år åbnet spisesteder,, som sammen med de allerede velkendte giver mulighed for nogle rigtig gode gastronomiske oplevelser, nævner Susanne Nors.