23948sdkhjf

Hjælp til global produktudvikling

Industriens Fond har givet 6 mio. kr. til DTU Management Engineering, der skal skabe nye ”Værktøjer til global innovation og produktudvikling”.
Projektet skal være en videreudvikling af en håndbog i global produktudvikling, der udkom i foråret 2012, hvor DTU Management Engineering blandt andet beskrev udfordringerne med outsourcing og offshoring. Det skriver DTU på sin hjemmeside.

Med "Værktøjer til global innovation og produktudvikling" vil man støtte danske virksomheder i forhold til de udfordringer, der kan være ved global produktudvikling. I projektet fokuseres der særligt på konkrete udfordringer, som fx hvordan virksomheder kan måle succesen ved global produktudvikling.

Værktøjerne udvikles i samarbejde med 40 danske virksomheder og vil efterfølgende blive testet og implementeret i udvalgte kernevirksomheder.

Den nye guide skal gøre det muligt for virksomhederne at styrke deres beslutningsgrundlag i forbindelse med global produktudvikling og dermed i sidste ende øge deres konkurrenceevne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093