23948sdkhjf

BILA fremviser de gode eksempler

Morsø-virksomheden bruger FoodTech ’12 på at fremvise nogle af de bedste automatiseringsløsninger med robotter til effektivisering og forbedring af arbejdsmiljøet.
BILA A/S benytter dette års FoodTech ’12-messe til at fremvise nogle af de bedste eksempler på, hvordan robotter kan effektivisere og forbedre arbejdsmiljøet i fødevareindustriens virksomheder.

Det vil derfor være muligt at stifte bekendtskab med historien om DK Foods, som ønskede en automatiseret løsning til processerne vedrørende placering af peperoni på røgstokke inden rygning samt afskæring af pølseender inden videreforarbejdning.

- Vi har oplevet en reduktion i vores lønomkostninger og fjernet mange af de dårlige og slidsomme arbejdsopgaver for vores medarbejdere, så vi er meget tilfredse. De dele af produktionen som nu er automatiseret med robot er nu både hurtigere og mere effektive, siger Steffen Ramsgaard, Direktør hos DK Foods, om løsningen i form af to fuldautomatiske robotanlæg, som har gjort produktionen mere effektiv og omkostningsbesparende.

Skåner medarbejderne
Også Arlas mejeri i Birkum er blandt de gode eksempler, BILA har tænkt sig at hive frem på messen.

Her oplevede medarbejderne stigende problemer med tunge løft, ensidigt gentaget arbejde og udfordringer med flowet i produktionen. Løsningen for mejeriet blev at splitte mixpakningen og renpakningen op på to forskellige produktionslinier og med hver sin robot til ren- og mixpakning.

- Med anlægget skåner vi vore medarbejdere for nogle af de miljøbelastende arbejdsopgaver og vores produktionsflow er væsentligt bedre, siger Jesper Thomsen, Mejerichef hos Arla Foods Birkum.

De to gode eksempler kan findes sammen med BILA på stand nummer M9748 på dette års FoodTech-messe.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.378