23948sdkhjf

Det sker: Royal døråbning for danske virksomheder i Chile

DI inviterer i samarbejde med det officielle Danmark og andre aktører danske virksomheder til at følge HM Dronning Margrethe og HKH Prins Henrik til Chile. Et nyt lukrativt marked for særligt fødevareindustrien.
I 2011 havde Chile en økonomisk vækst på 6 procent, og fra 2013-2017 forventes en vækst på omkring 4,8 procent, hvilket primært vil være drevet af privatforbrug og investeringer fra de to store industrier: minedrift og fødevareindustri.

I takt med den økonomiske vækst og med at chilenerne får flere penge mellem hænderne, kommer der større fokus på deres egen sundhed og større krav til bolig- og bygningsmassen, og til det generelle serviceniveau i samfundet.

Deltag i delegationen til Chile
Når regentparret en gang om året besøger et andet statsoverhoved, åbner der sig nogle ekstraordinære døre for deltagende virksomheder; idet det tiltrækker nogle af de mest indflydelsesrige og beslutningsstærke chilenske repræsentanter – både fra regeringen og de chilenske virksomheder.

Til marts stiller den chilenske elite op, klar til at møde danske virksomheder med en stor nysgerrighed over for danske kompetencer og løsninger.

For mere information om erhvervsfremstødet samt Chile som marked, kontakt da Marit Hvithamar, chefkonsulent i DI, Tlf: +45 3377 3755, Mobil: +45 2124 4272, E-mail: maah@di.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095