23948sdkhjf

Gik fra dør til dør - nu leverer de færdigretter til hundredvis af butikker

For syv år siden startede kokken Allan Jakobsen convenience food-virksomheden Bas Food. 

I begyndelsen leverede Bas Food, der er bedre kendt som Mormors Køkken, til de ældre borgere i Haderslev Kommune, men efterhånden gik det op for virksomheden, at man måtte booste sit detailsalg, skriver JydskeVestkysten.

- Jeg kørte rundt og solgte det, og når jeg gik ind i butikkerne for at fortælle om produktet, havde jeg et par pakker med. Og det er effektivt, når man gør det - vi fik i hvert fald ros for det. Når jeg kørte rundt og leverede på ruterne, så besøgte jeg også de købmænd, der lå på vejen, siger Adolph Iwersen, der er virksomhedens sælger, til avisen.

Supermarkedssatsningen gav pote og i dag producerer Mormors Køkken op til 3.500 færdigretter om dagen.

Virksomheden har tre chauffører, der kører rundt til 200 butikker om dagen - fra den dansk-tyske grænse til Fyn og Randers-området. Og så har Bas Food for nyligt lavet en aftale med Coop, om at levere til 400 butikker over hele landet.

Bas Food har 10 medarbejdere, der laver traditionelle danske madretter i 21 forskellige variationer. 

Udover supermarkederne leverer virksomheden også mad til ældre i Haderslev og Kolding Kommune. 

BAS Food ApS
Regnskabsår 2021 2020 2019
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 1,2 0,0 -0,0
Resultat af primær drift 0,1 -0,5 -0,0
Resultat før skat 0,1 -0,5 -0,0
Årets resultat 0,1 -0,4 0,0
Balancestatus 1,2 0,6 0,0
Egenkapital 0,0 -0,7 -0,2
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093