23948sdkhjf

McDonald’s er Danmarks bedste arbejdsplads

Fastfoodkæden er for andet år i træk kåret som landets bedste arbejdsplads af Great Place to Work, som har fundet plads til flere fødevarerelaterede virksomheder.
McDonald’s er landets bedste store arbejdsplads.

Det mener i hvert fald Great Place to Work, som indsamler og undersøger medarbejdertilfredsheden i en række danske selskaber. Her ligger McDonald's nummer et blandt de store for andet år i træk.

- McDonald's Danmark har et imponerende stærkt fokus på at skabe en god arbejdsplads, hvor kommunikationen er i top, hvor de medarbejdere, som har interesse for det, tilbydes en lederuddannelse, siger Liselotte Jensen, vicedirektør hos Great Place to Work, til ritzau.

Listen omfatter flere virksomheder med tilknytning til fødevareindustrien. På sjettepladsen over de store arbejdspladser ligger Irma, mens Hartmanns (nummer 3), Mars (14) og Coca Cola (26) er med på listen over de bedste mellemstore arbejdspladser.

Gode arbejdspladser har bedre afkastningsgrad
Og det kan tilsyneladende betale sig at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Omsætningen på de bedste arbejdspladser er fra 2011 til 2012 steget med 10 procent.

- Resultatet overrasker os ikke. Vi har i mange år kunnet se, at de bedste arbejdspladser har en bedre afkastningsgrad end andre, siger Liselotte Jensen, vicedirektør i Great Place to Work.

I alt har 28.000 ansatte fra 137 firmaer deltaget i Great Place to Works konkurrence i kategorierne store, mellemstore og mindre virksomheder.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141