23948sdkhjf

Palsgaard investerer stort i Juelsminde

Emulgatorproducentens nye fabrik i Malaysia medfører, at virksomheden investerer 40 mio. kr. i produktionsudstyr til fabrikken i Juelsminde.
Palsgaard har besluttet at investere 40 mio. kr. i nyt produktionsudstyr til fabrikken i Juelsminde, og den direkte årsag er emulgatorproducentens nye fabrik i Malaysia.

- Vi har mange kundehenvendelser på de produkter, vi kommer til at producere i Malaysia, og vi forventer, at det også vil føre til en øget efterspørgsel på nogle af de produkter, som vi laver her i Juelsminde, siger bestyrelsesformand i Palsgaard, Birger Brix, til Horsens Folkeblad.

Den fremtidige arbejdsfordeling er, at mens fabrikken i Malaysia skal producere emulgatorer i store mængder, vil man i Juelsminde primært fremstille mere specielle emulgatorer, som kun bruges i mindre mængder.

Birger Brix forventer, at storkunderne fremover også vil have interesse i at aftage firmaets specialprodukter.

- Med den nye investering gearer vi produktionen her til det marked samtidigt med, at vi får mulighed for at producere flere og mere forfinede varianter af vores nuværende produkter, siger Birger Brix.

Ifølge Palsgaards produktionsdirektør Benny Jakobsen kommer investeringerne i Juelsminde desværre ikke til at kaste nye arbejdspladser af sig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078