23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Det Danske Spiritus Kompagni A/S
Stefan Stefansson er indtrådt i bestyrelsen his Det Danske Spiritus Kompagni A/S. Samtidig er Rolf Marius Døcker indtrådt direktionen (kilde: BIQ.dk).

DLG
Lasse Skovlund Bech er pr. 1. december blevet udnævnt til direktør for datterselskabet HaGe Polska's sammen med Mathias Eisert (kilde: Børsen).

HaGe Polska driver grovvarehandel på det polske marked.

Eksportforeningen
Kristine Stange er blevet ansat i en nyoprettet stilling som kommunikations- og marketingschef hos Eksportforeningen. Hun kommer fra et job som seniorkonsulent i hos Kragelund Kommunikation.

Eksportforeningen er en privat, landsdækkende forening, der for tiden består af ca. 500 medlemsvirksomheder, som spænder lige fra de små nye eksportører til de helt store industrilokomotiver.

Løgismose Mejeri
Jacob Grønlykke er tiltrådt som formand for bestyrelsen. Jesper Uggerhøj er udtrådt af bestyrelsen. Mikael Grønlykke er indtrådt som medlem af bestyrelsen. (Kilde: Børsen)

Nestle Danmark
Carsten Fredholm er udtrådt af bestyrelsen. Jan Peter Mikael Svensson er indtrådt som medlem af bestyrelsen. (Kilde: Børsen).

Nordisk Kellogg
Andrew David Jones, Frankrig er udtrådt af bestyrelsen. (Kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079