23948sdkhjf

ScanStar til miljøvenligt bægerkoncept fra Promens Stilling

Emballagevirksomheden fra Stilling har netop modtaget en ScanStar for CombiRound-produktporteføljen.
Promens Stilling A/S har netop modtaget skandinavisk anerkendelse for det nye og miljøvenlige bægerkoncept, CombiRound.

Anerkendelsen kom i form af en ScanStar på den netop afholdte Scanpack-messe i Göteborg, hvor CombiRound blev introduceret. Som begrundelse for hæderen sagde juryen blandt andet:

”CombiRound kombinerer egenskaberne af karton og plast, så bægeret let kan adskilles. Denne løsning er en ny måde at termoforme plast og karton til et rundt bæger og som tilvejebringer en ny mulighed for at mindske brugen af fossile baseret materialer med op til 50 procent”.

Baggrunden for CombiRound er, at der har manglet et rundt bæger til fødevarer på markedet, som ligesom Promens Stilling´s andet miljøvenlige produkt CombiPac, har et minimalt indhold af plast.

Reducerer også CO2-udslip
Faktisk er der en plastreduktion på op til 50 procent, når CombiRound sammenlignes med andre lignende emballager på markedet. En rapport udarbejdet af et uafhængigt konsulentfirma understøtter ligeledes CombiRound’s miljøvenlige profil. Rapporten viser blandt andet en CO2 besparelse på over 30 procent, oplyser Promens.

Det unikke ved CombiRound er kombinationen af karton og plast. Den inderste del af bægret er således plast, der beskytter fødevaren og den kan tillige nemt adskilles fra den ydre nedbrydelige karton andel.

Den ydre del af karton på bægeret gør, at der er en rigtig flot trykkvalitet, så det produkt der fyldes i bægeret fremstår på bedst mulig måde, når det står på hylden i supermarkedet.

CombiRound er udviklet i samarbejde med Promens Food & Beverage Packaging, som er én af 5 divisioner i Promens koncernen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079