23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Det sker: Køling - Bevar kvaliteten og spar energi

Hos Yding Grønt afholdes et seminar om, hvordan energiforbruget i køling af frugt og grønt kan optimeres uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Frugt og grønt kvaliteten bevares bedst ved korrekt kølelagring, men det er en omkostningstung affære. På dette seminar hos Yding Grønt får du viden om, hvordan energiforbruget kan optimeres uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jo hurtigere, råvaren køler, jo større effekt, men kølingen er meget energikrævende og det koster på bundlinjen. På dette seminar får du et bud på, hvordan du skærer toppen af energiforbruget ved køling og samtidig bevarer den gode danske kvalitet af frugt og grønt.

På dette seminar vil vi i samarbejde med vores projektpartnere dele vores erfaringer og viden om bl.a. kølings indflydelse på kvaliteten, tekniske løsninger og alternative energikilder.

Seminaret afholdes den 11. december kl. 12-16 ved Sted: Yding Grønt A/S, Skovhøjvej 8, Yding, 8752 Østbirk. Sidste frist for tilmelding er d. 6. december.

Deltagerprisen er 200 kr. og tilmelding ser på

AgroTechs hjemmeside

.

Seminaret afholdes i samarbejde Inspire, Aarhus Universitet, DTU AgroTech og Forskningsforeningen for Frugt, Grønt og kartofler.

Læs mere om Inspire projektet ”Kvalitet og energi under langtidskølelagring af frugt og grønt” på:

www.agrotech.dk

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.122|instance-web01