23948sdkhjf

Arctic Import og Greenland Contractors indgår aftale

Greenland Contractors samler 300 aftaler hos Arctic Import i Grønlandshavnen i Aalborg.
Konceptet åbner op for en række nye Supply Chain Management fordele for andre offentlige og private firmaer onshore og offshore i Nordatlanten og i Grønland.

300 leverandøraftaler samles ét sted
Nu samler Greenland Contractors på Thule Air Base sine indkøb og Supply Chains med mere end 300 leverandører ét sted – hos Arctic Import i Grønlandshavnen i Aalborg.

Aftalen omfatter alt lige fra fødevarer, olie, dæk, IT-udstyr og storkøkkenudstyr – til forbrugsvarer, der i dagligdagen forbruges på basen, fortæller Direktør Allan Frost, Arctic Import.

Basen sparer tid og penge
Fordelene for Greenland Contractors er til at føle på. Enkel og effektiv One-stop-shopping sparer organisationen for en betydelig arbejdsbyrde på at håndtere hver enkelt leverandør individuelt – og dette minimerer tidsforbruget kraftigt.

- Indkøbsprocesserne bliver bedre, hurtigere og mere effektive, blandt andet fordi alle indkøbsordrer og dermed det komplekse dataflow og logistikken samles hos Arctic Import, forklarer Allan Frost.

Desuden er der store cost-benefit og volumenbesparelser for Greenland Contractors, fordi alle indkøb til Thule Air Base nu indgår i en mange gange større indkøbspulje hos Arctic Import.

Vanskelige arbejdsvilkår
De forsyningskæder, som Aalborg-virksomheden håndterer, er blandt verdens mest krævende grundet det arktiske klima.

Grønland er 2.166.086 km² stort – kun 410.449 km² er isfrit – et af verdens tyndest befolkede områder.

- Vi har fordelen af mere end 35 års erfaring med at levere livsnødvendige leverancer til Nord–atlanten og til Grønland, så vi kan altid forudse og fjerne forhindringer i forsyningskæden, forklarer Allan Frost.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078