23948sdkhjf

Dyrt nej til egenproduktion af Tican-grise

Afdelingsformand John Christiansen fra Fødevareforbundet NNF Nordjylland forstår ikke, hvorfor ejerne stemte nej til vedtægtsændringen på generalforsamlingen.
Med vedtægtsændringen ville Tican selv få mulighed for at producere slagtesvin. Forkastningen af forslaget kan komme til at koste arbejdspladser, mener han.

- Demokratiet vandt, men ejerne og medarbejderne tabte. Det forslag, som bestyrelsen lagde frem, var jo ikke for, at man på sigt skal producere alle slagtesvinene selv, men kun tale om et beskedent bidrag for at holde slagteriet kørende alle ugens fem dage. Det vil være til gavn og glæde både for slagteriarbejderne og så sandelig også for ejerne på sigt, siger John Christiansen og fortsætter:

Læs også: Ingen svineproduktion til Tican

- Som jeg forstår det, skulle denne egenproduktion på 50.000 til 60.000 slagtesvin, kun være et supplement i de perioder, hvor der er små tilførsler. Hvis ejerkredsen vil være i stand til at levere alle de svin, som slagteriet har brug for, så vil Ticans egenproduktion stoppe.

Ifølge administrerende direktør i Tican, Ove Thejls, kommer nejet til at koste cirka fem millioner på bundlinjen i tabt indtægt.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109