23948sdkhjf

Cofoco fældet to gange af Fødevarestyrelsen

Den københavnske fødevareproducent er to gange inden for et par måneder blev afsløret i dårlig hygiejne i storkøkkenet i Kastrup.
Det står skidt til med fødevarehygiejnen i madkæden Cofocos storkøkken i Kastrup.

Et kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen i oktober afslørede blandt andet beskidte hylder og gammelt kød, hvilket udløste en bøde på 15.000 kr.

Et opfølgende besøg har dog afsløret, at tingene endnu ikke fuldt ud er bragt i orden.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fulgt op på kontrollen tilbage i oktober måned. Men netop nu er vi ved at overveje, hvilke sanktioner, vi skal give, så jeg kan ikke afsløre mere, siger sektionsleder Lena Hansen fra Fødevareregion Øst, til Ekstra Bladet.

Hyret nyt rengøringsfirma
Storkøkkenet leverer mad til Cofoco-kædens take away-steder, Le Marché, samt til Cofocos cateringvirksomhed. Det seneste besøg fra Fødevarestyrelsen afslørede blandt andet skinke med en sur lugt samt 80 liter oksekødsfond, som også var for gammelt.

Nu lover Cofoco-ejer Torben Klitbo, at virksomheden strammer op.

- Det er korrekt, at Fødevarestyrelsen aflagde storkøkkenet i Kastrup et besøg i sidste uge og fandt anledning til endnu en sanktion. Det arbejder vi nu på og forsøger at gøre det bedre til næste gang. Blandt andet har vi hyret et nyt rengøringsfirma og overvejer også at sætte ekstra timer af til rengøring, siger han til Ekstra Bladet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097