23948sdkhjf

Danske lovemade på vej til svenske babymaver

Den danske iværksætter og mor Silvia Wulff tager nu lovemade med over Øresund og introducerer dybfrossen økologisk mad til de svenske babyer.
I sidste måned blev en fryser for første gang nogensinde integreret direkte i babymadshylden, og dermed er lovemade nu på hylderne i ICA Maxi i Haninge uden for Stockholm.

De kommende måneder vil vise, hvordan de svenske forbrugere tager imod lovemade:

- Det er et drømmescenarie at komme ind på hylderne hos ICA. De har en meget stor markedsandel i Sverige, og en god introduktion i ’megamarkedet’ i Haninge vil være et perfekt afsæt til resten af det svenske marked, siger Silvia Wulff.

Læs også: Babymadsfirma i aftale med Rigshospitalet

Hun grundlagde oprindelig lovemade som et resultat af utilfredshed med den eksisterende konservesmad til babyer.

- Målet var at skabe babymad af høj kvalitet, og som var nem at tilberede for travle børnefamilier. Mad uden kompromiser og som vi forældre kan give vores børn med god samvittighed, siger Silvia Wulff, som allierede sig med de to danske stjernekokke Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, der har udviklet opskrifterne.

I Sverige har lovemade allerede etableret samarbejde med en svensk salgsorganisation for at have den rette styrke til en bredere lancering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094