23948sdkhjf

Catering Engros ny sponsor for kokkelandsholdet

Cateringvirksomheden er med på sidelinjen, når Kokkelandsholdet skal indfri egne ambitioner om at tilhøre verdenseliten de kommende år.
Catering Engros sponserer fremover det danske kokkelandshold, som består 30 kokke fordelt på henholdsvis junior- og seniorholdet.

- Det giver os en unik mulighed for at støtte op om udviklingen af nye kokketalenter. Samtidig får vi adgang til at følge den danske gastronomiske elite helt tæt, og den innovation de står for, forklarer markedschef i Catering Engros, Mads Bjerregaard og tilføjer:

- Desuden er kokkelandsholdet det helt rigtige sted at profilere vores sortiment, og samle inspiration til nye produkter.

Ambitiøse mål
Også fra Kokkelandsholdets side er der tilfredshed med aftalen.

- Vi skal kunne stå 100 procent inde for kvaliteten af de varer vores sponsorer sælger og producerer. Derfor er Catering Engros den helt rigtige partner for os. De dækker hele paletten af kvalitets fødevarer, og har samtidig også et stort, flot økologisk sortiment, siger direktør for Kokkelandsholdet, Sten Slot Knudsen.

Kokkelandsholdet træner to dage om måneden hele året. Landsholdets næste delmål er deltagelsen i VM i Luxembourg i november 2014, hvor man håber på en top 5-placering blandt de 36 deltagende nationer.

Og til Culinary Olympic Games, der afholdes i Erfurt i Tyskland i 2016, får overliggeren endnu en tand op, hvor det officielle mål lyder på en plads i top 3.

Når konkurrencen om at blive ”Årets kok” i Danmark løber af stablen i Bellacentret i begyndelsen af 2013, er ikke mindre end 5 ud af 10 deltagere medlemmer af det danske kokkelandshold.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078