23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Cheval Blanc Service Restauranter A/S
Jan Martens er indtrådt i bestyrelsen hos Cheval Blanc Service Restauranter A/S (kilde: Børsen).

Cheval Blanc er leverandør af kantinemad til danske virksomheder

Det Frie Forskningsråd
Cecilie Rubow og Palle Rasmussen er blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningråd – Kultur og Kommunikation. Samtidig er Daniel Otzen, Lone Gram, Benni Winding Hansen, Charlotte Fløe Kristjansen, Troels Aagaard, Merete Bilde og Lars A. Arge blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Natur og Univers.

Endvidere er Michael Slavensky Dahl, Helena Skyt Nielsen, Ole Hammerslev, Steen Schaumburg Müller og Lene Hansen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Samfund og Erhverv. Derudover er Merete Osler, Niels Ødum og Ulrik Gether blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Sundhed og Sygdom. Endelig er Jan Oskar Jeppesen, Phillip Mayer, Jan K. Schjørring, Annemarie Thuri Kristensen, Hanne Riis Nielson og Jukka Rantanen blevet udpeget som medlemmer af Det Frie Forskningsråd – Teknologi og Produktion.

Det Frie Forskningsråd består af en bestyrelse og fem faglige forskningsråd, der har ansvaret for årligt at investere godt 1,2 mia. kr. til forskning baseret på forskernes egne initiativer.

European Freeze Dry ApS
Vagn Balle Højbjerg er indtrådt i bestyrelsen hos European Freeze Dry ApS i stedet for Torben Harring (kilde: Børsen).

European Freeze Dry har produktion i Danmark og England og producerer samt leverer frysetørrede produkter såsom purløg, krydderurter, fisk og skaldyr, grøntsager, bær samt frysetørrede kød- og fiskeprodukter.

FoodSafe as
Jens Aage Dynesen, Torben Jensen, Bjarne Linding Olesen og Michael Ulrik Svendsen er udtrådt af bestyrelsen hos FoodSafe as (kilde: Børsen).

FoodSafe as er leverandør af rengøringsservice og sparringspartner i hygiejnespørgsmål inden for levnedsmiddelindustrien.

Sv. Michelsen Chokolade A/S
Daniel Paetsch er tiltrådt som administrerende direktør hos Sv. Michelsen Chokolade A/S i stedet for Nicholas Dorff. Han kommer fra en stilling som vice president strategy and M&A hos Toms Gruppen A/S. , hvor han har været ansat siden 2008.

Nicolas Dorff overtager samtidig aktiemajoriteten i selskabet fra forældrene Rita og Kjeld Dorff og indtræder som bestyrelsesformand i stedet for Kjeld Dorff.

Læs også: Ny direktør hos Sv. Michelsen Chokolade
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078