23948sdkhjf

Nutrifair øger antallet af udstillere

188 udstillere har allerede meldt sig klar til Nutrifair, der afholdes i Fredericia for anden gang og starter den 23.-24. januar.
Nutrifair har vokseværk oven på et succesfuldt debutår i 2012.

Antallet af udstillere er steget med næsten 25 procent til 188, mens arrangørerne har besluttet at tage samtlige 16.000 kvadratmeter i brug i Messe C’s Hal A i Fredericia mod 12.500 kvadratmeter sidste år.

Til gengæld er der ikke planer om at inddrage yderligere haller til messen, som især henvender sig til landbruget.

- Sidste år sagde 90-95 procent af udstillerne, at de godt kunne lide, at messen var så intim. På større messer, hvor en kunde måske kun kommer forbi en stand en eller to gange under et besøg, er muligheden for at komme i kontakt med kunden ikke så stor, som den er hos os. Hvis en kunde kommer forbi en stand, hvor der er optaget, kan man godt vinke til hinanden og satse på, at kunden kommer tilbage, men det er ikke altid, en mulig kunde har tid til det. Så udstillernes hit-rate er større hos os på grund af udstillingens størrelse, siger projektleder Peter Sunesen til Maskinbladet.

Flere grovvareselskaber udstiller
Nutrifair havde sidste år 5.695 besøgende, hvoraf 82,4 procent var beslutningstagere, der kunne foretage indkøb for deres respektive virksomheder. Samtidig erklærede hele 97,4 procent, at de var tilfredse med messens forløb.

- Jeg kan ikke tidligere huske så høj en tilfredshedsgrad for en messe, og det skyldes udelukkende de besøgende, der har været på messen. Jeg vil da gerne have et højere besøgstal i år, men det er alfa og omega, hvem de besøgende er. Det er kvalitet og høj faglighed, der er fokus på, siger Peter Sunesen.

Ifølge projektlederen er det især grovvareselskaber og udstillere med fokus på kvæg, som er kommet til i år på Nutrifair, der afholdes den 23.-24. januar.

Food Supply har samlet over 50 aktuelle messer med relevans for fødevareindustrien i både Danmark og udlandet. Få hele overblikket i messekalenderen, som du finder her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094