23948sdkhjf

Hjælp til økologiske eksportvirksomheder

En ny folder rådgiver danske virksomheder til at komme ud over rampen, når det gælder økologisk eksport.
Danske virksomheder, der beskæftiger sig med eksport af økologiske fødevarer, får nu en hjælpende hånd i form af en vejledende folder fra Landbrug & Fødevarer, som indeholder informationer om alt, hvad der er værd at vide om økologi.

- Folderen er udarbejdet på fire sprog: engelsk, tysk, fransk og kinesisk – og den har på engelsk fået titlen: ”All About Organics – Food that matters”. Folderen fortæller bandt andet om det økologiske produktionssystem og værdier, købsmotiver og forbrug af økologiske fødevarer samt udbredelsen af økologi i Danmark. Derudover er der information om det statslige kontrolsystem, og hvordan Ø-mærket og EU's økologimærke skal forstås, siger Ejvind Pedersen, der er seniorkonsulent inden for økologi hos Landbrug & Fødevarer.

Fonden for Økologisk Landbrug har støttet udarbejdelsen af folderen, som skal ses som en hjælpende hånd til de virksomheder, der i forvejen beskæftiger sig med eksport af økologiske fødevarer.

- Det er helt konkret informationsmateriale, som danske virksomheder kan bruge i arbejdet for at fremme opmærksomheden på de økologiske produkter i udlandet. Økologifolderen er beregnet til at underbygge virksomhedernes egen indsats i forbindelse med eksport, idet den kan være med til at skabe troværdighed om dansk økologi, lyder det fra Ejvind Pedersen.

Folderen kan – sammen med yderligere informationer – hentes her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094