23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Hotel forvandler madaffald til grøn energi

Hotel Radisson Blu Scandinavia i Aarhus har investeret i en kværn, som på stedet omdanner fødevarerester til bioenergi.

Radisson Blu Scandinavia er blevet en tand mere miljørigtig, efter det Aarhus-baserede hotel har investeret i en kværn, som forvandler kød, salat, brød og andre madrester til bioenergi.

Det skriver P4/Østjylland.

Kværnen har endvidere den fordel, at den producerede biomængde fylder så lidt, at hotellet også sparer på transporten.

- Kværnen har afløst de gamle grisespande, som man tidligere samlede affaldet i, og de skulle fragtes ned fra køkkenet, så de kunne afhentes og køres til et anlæg, fortæller køkkenchef Morten Winther.

Radisson Blu Scandinavias biokværn er den anden i Danmark, efter Slagelse sygehus erhvervede sig en som de første.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125