23948sdkhjf

Udsigt til afgiftslettelser glæder Danish Crown

Slagterigiganten forventer at man vil kunne fastholde flere arbejdspladser i Danmark, hvis der skæres i flere industriafgifter, som beskæftigelsesministeren har åbnet op for.
Den meget udskældte fedtafgift har ladet livet sammen med den planlagte udvidelse af sukkerafgiften, og flere lempelser af industriafgifter kan være på vej.

Ved en konference om fremtiden for industriarbejdspladser i Danmark åbnede beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) op for nye afgiftslettelser for at holde på danske industriarbejdspladser. Det skriver Børsen.

Kan fastholde jobs
Udmeldingen skaber glæde i Danish Crown, som har flyttet 6.000 arbejdspladser til udlandet de seneste fem år. Afgiftssænkelser kan betyde, at der på sigt kommer jobs tilbage til Danmark. Det bliver dog næppe tilfældet for slagerigiganten.

- Lavere afgifter vil næppe betyde, at vi flytter arbejdspladser tilbage, som allerede er flyttet ud. Det betyder nærmere, at vi vil være i stand til at fastholde industriarbejdspladserne frem for at tabe endnu flere, siger Preben Sunke, koncernøkonomidirektør i Danish Crown, til Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094