23948sdkhjf

Hørkram sponserer dansk VM-deltager

Jeppe Foldager og hans assistent Christoffer Brink får støtte fra Hørkram, når de skal forsvare Danmark ved verdensmesterskaberne for kokke i Lyon.
Stjernekokken Jeppe Foldager – der blandt andet er kåret som Europas tredjebedste kok – og hans assistent, Christoffer Brink fra Geranium, skal forsvare Danmark ved verdensmesterskaberne for kokke i Lyon den 29.-30. januar.

I den forbindelse har Hørkram Foodservice besluttet at hjælpe de ambitiøse kokke godt på vej mod en finaleplads med levering af deres råvarer samt ved at stille en kølebil til rådighed.

- Vi ved, at det kræver utrolig meget at skulle forberede sig til en så omfattende og perfektionistisk konkurrence som Foldager og Brink er i gang med, og de har brugt mange timer på at træne. Derfor vil vi gøre deres træningshverdag så nem som muligt med leveringer fra Hørkram. Det er vigtigt at hjælpe de unge talentfulde kokke til en topplacering, så Danmark endnu en gang kan komme på gastronomiens verdenskort, siger Preben Berg Kristensen, salg- og marketingsdirektør i Hørkram.

Skandinavisk dominans
Hørkram, der i forvejen kender Jeppe Foldager som leverandør til Søllerød Kro, har planer om at fortsætte samarbejdet med kokken også efter verdenmesterskaberne, der formelt hedder Bocuse d’Or.

Rasmus Kofoeds triumf ved verdensmesterskaberne i 2011 var den første guldmedalje til Danmark, siden konkurrencen første gang blev afholdt i 1987.

I 1993 opnåede Jens Peter Kolbeck en sølvmedalje ved mesterskaberne, mens Rasmus Kofoed fik bronze i 2005 og sølv i 2007. Foruden den danske stjernekok har konkurrencen de senere år været domineret af kokke fra Norge, Sverige og værtslandet Frankrig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095