23948sdkhjf

Easyfood i samarbejde med IBC Kurser

Nyt partnerskab inden for måltidsløsninger kombinerer erhvervsliv og uddannelse.
Easyfood udvikler convenience food. IBC Kurser udbyder uddannelser og kurser. Sammen har de indgået et videnspartnerskab med måltidsløsninger som omdrejningspunkt.

Med partnerskabet får begge virksomheder mulighed for at udvikle hinanden med afsæt i Easyfoods kernekompetencer inden for måltidsløsninger og IBC Kursers viden fra og arbejde med Food Architect uddannelsen.

- Aftalen kommer til at betyde meget for den måde, vi arbejder på. Vi har sagt ja til hinanden og til at blive udfordret af IBC Kurser for hele tiden at kunne skabe de bedst mulige vilkår for at drive og udvikle vores forretning. Faktum er, at udviklingen går hurtigere og hurtigere og krav fra forbrugere, samarbejdspartnere og organisationer er i konstant bevægelse. Derfor er det vigtigere end nogensinde at kunne omstille og udvikle sig, forklarer Easyfoods direktør Flemming Paasch.

Løsninger testes i fællesskab
Aftalen omfatter brug af hinandens faciliteter, inddragelse af Easyfoods specialister som gæsteundervisere, test af nye produkter i IBCs kantine og meget mere. Som en del af aftalen bidrager IBC Kurser også med sparring og uddannelse i forhold til udviklingsprojekter samt med løbende medarbejderudvikling hos Easyfood.

- For os er det en prototype på nye samarbejdsmodeller, der tænker innovation og kommercialisering sammen og hvor vi har fokus på at afdække behov og udvikle samt teste løsninger i fælles rammer. Aftalen er et godt eksempel på at et samarbejde med en uddannelsesinstitution ikke behøver at begrænse sig til kurser og uddannelser. Her er der tale om et ligeværdigt dynamisk partnerskab med mange berørings- og grænseflader, som giver os en dyb indsigt i food service branchen og som bliver til stor gavn for kursisterne på Food Architect uddannelsen, siger chefkonsulent ved IBC Kurser, Hans Mikkelsen.

Uddannelse og erhverv sammen
Begge virksomheder har store forventninger til samarbejdet, der medfører, at Easyfood bliver en synlig og aktiv del af IBC Kursers dagligdag på Innovationsfabrikken – og omvendt.

Hos IBC Kurser, der for få måneder siden flyttede til Innovationsfabrikken i den gamle GORI-fabrik i den nordlige del af Kolding, ser man partnerskabsaftalen som en fremtidig model for et udviklende og værdiskabende samarbejde mellem uddannelsesinstitution og erhvervsliv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078