23948sdkhjf

Hesteskandale når danske Burger King

Skandalen fra England om oksekødsbøffer med hest i får nu Burger King i Danmark til at skifte leverandør.
For nylig kom det frem, at flere supermarkeder i England havde trukket oksekødsbøffer tilbage. Årsagen var, at de engelske fødevaremyndigheder havde afsløret, at en tredjedel af bøfferne bestod af hestekød.
Kødet var produceret af den irske producent APB Silvercrest, som også leverede millioner af bøffer til Burger King-kæden.

Trods afvisninger fra Burger Kings side om, at burgerne indeholdt bøffer med hest i, valgte kæden alligevel at stoppe leverancerne fra Silvercrest. Nu gør Burger King i Danmark det samme. Det skriver MetroXpress.

For en sikkerheds skyld
- Silvercrest, en del af ABP Food Group, har været under mistanke for mulig sammenblanding af visse produkter, produceret på deres fabrik i Irland. Denne virksomhed har også leveret bøffer med 100 procent rent oksekød til vores restauranter i Danmark. Selv om dette ikke har udgjort et problem for fødevaresikkerheden ifølge de irske myndigheder, har vi som en følge af spekulationerne omgående iværksat en undersøgelse af forholdene, skriver Burger King i en mail til MetroXpress.

Burger King understreger, at det blot er en sikkerhedsforanstaltning, når kæden har besluttet sig for at erstatte alle produkter fra Silvercrest i Danmark med produkter fra en anden leverandør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078