23948sdkhjf

Irma modtager international pris

De mange økologiske produkter i Irma udløser i februar en pris ved verdens største økologimesse.
Irma skal hyldes for sit økologiske engagement ved verdens største økologimesse, BioFach, i februar. Sammen med det tyske magasin "Ein Hertz Für Bio" uddeler BioFach prisen, der gives til dagligvarebutikker, som gør en aktiv indsats for økologi.

- Vi er meget stolte og glade over, at vores indsats for at udvikle og sælge nye økologiske kvalitetsfødevarer er blevet bemærket internationalt. Siden Irma slog dørene op for 125 år siden, har vi haft fokus på kvalitet, og for os handler økologi netop om kvalitet – i de økologiske varer anvendes ingen kemiske genveje til velsmag – det er den rene vare, man får med økologi, siger Uffe Frovst, indkøbsdirektør hos Irma.

20 pct. økologi
Økologiske varer udgør lidt over 20 procent af Irmas samlede omsætning, hvilket er det højeste for en kæde i Danmark.

Irma bliver tildelt prisen med følgende begrundelse fra juryen:

- Irma har igennem 20 år været i front, hvad angår økologi i detailbranchen. Irmas stærke partnerskab med lokale avlere har i unik grad medvirket til at styrke og udvikle markedet for økologiske kvalitetsprodukter.

Samarbejde med leverandører
Eksportchefen i Økologisk Landsforening, Klaus Bentzen, forklarer, at det tætte samarbejde med leverandørerne kombineret med en klar forbrugerkommunikation i form af aviser og magasiner bidrager til stor gennemsigtighed og troværdighed omkring de økologiske produkter i Irmas butikker.

- Økologisatsningen har givet Irma en klar og skarp profil, og Irma er konstant ’firstmover’ på nye bevægelser indenfor økologien. Det har vi blandt andet set med kampagnen ”Nordisk Smag” og Livø-konceptet, der samtidig er eksempler på, at Irma arbejder tæt sammen med de økologiske leverandører, siger Klaus Bentzen.
Læs mere om: Irma
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078