23948sdkhjf

ISS styrker egenkontrollen i 160 kantiner

ISS Facility Services har indgået en storaftale med e-Smiley. Fremover vil al egenkontrol i ISS’ 160 kantiner blive udført på computere, tablets og smartphones.
Siden årets begyndelse har tre af ISS Facility Services’ i alt 160 kantiner udført deres egenkontrol på iPads i stedet for på papir. Projektet har været en succes, og nu har ISS indgået en aftale med leverandøren af systemet, e-Smiley A/S, om at udbrede aftalen til alle kantiner.

- Vores medarbejdere er gode til egenkontrol. Men systemet gør det langt nemmere for dem. De er glade for hjælpen, siger divisionsdirektør, Henrik Tornager.

Farvel til 160 mapper, goddag til én digital løsning
Omlægningen fra papir til computer betyder, at alle kantinemedarbejdere bliver mindet om, hvornår de skal udføre kontrollen. De logger på e-Smileys system og får en liste over, hvad de skal. Hvis de glemmer kontrollen, får de en alarm-mail eller -sms.

I ISS Facility Services’ hovedkontor er fordelen, at ledelsen kan styre kontrollen centralt. Hvis der skal ændres i egenkontrollen, gøres det kun én gang. Før skulle man printe papirer og sætte dem i 160 mapper.

- Det giver en stor sikkerhed, at vi nu har alt samlet ét sted, og at alle kontroller er udstyret med alarm. Fødevaresikkerhed har altid haft stor prioritet for os, og brugen af computer er en naturlig udvikling, som gør os endnu stærkere, siger Henrik Tornager.

Ideel løsning til kæder
Netop dét at kontrollen kan styres centralt, er afgørende for kæder, underbygger partner i e-Smiley Mads Bredgaard:

- Det er en krævende opgave at styre egenkontrollen, når man har mange enheder. Du kan ikke være alle steder på en gang. Dét at man fra centralt hold har overblik over alle enheder, letter arbejdet meget, er meldingen fra alle de kæder, vi arbejder med, siger Mads Bredgaard.

e-Smiley bruges i forvejen af blandt andre Fazer Food Services, Sodexo, Compass Group, Københavns Kantineservice, Tingstrøm og Cheval Blanc, ligesom systemet bruges på alt fra hospitaler til caféer, restauranter og hoteller.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141