Prisen kommer belejligt, eftersom Michael Miv Pedersen skal åbne en ny restaurant i Aalborg 1. april, skriver Nordjyske.dk
Vindermenuen bestod af:- Forret: Tempereret rødfisk med blød rygeost, sprøde hvidløg og müsli. Hertil råsyltet kartoffel, persilleperler og aromatisk olie.
- Hovedret: ”Brændt jordbund”. Gris og due med jordskok som blød og sprød, hertil selleri og løg samt syltede svampe og svampesauce, timian og flammer.
- Dessert: ”Runde former”. Chokolade med æble og citron samt parfumeret sirup og kokos, æble- og kokossorbet med saltet karamel, vanilje og karamel med kokoskrokant.
Sølvmedaljen gik til sidste års vinder, Peter Pepke, fra Restaurant Nimb i København, mens bronzemedaljen gik til Kristina Korsgaard Wolf fra Restaurant Geranium i København.
Prisen blev overrakt af Adam Price sammen med en check på 30.000 kroner.