23948sdkhjf

Videndeling om kød og fisk

Muscle Based Food Network er navnet på et nyt netværk, som skal styrke samarbejdet mellem forskning og fødevarevirksomheder inden for kød og fisk. Aktive virksomheder søges.
Muscle Based Food Network er etableret af InSPIRe, som i samarbejde med Landbrug & Fødevarer fungerer som sekretariat for netværket.

Netværket skal være med til at sikre relevant forskning og innovation inden for området muskalbaserede fødevarer på tværs af de danske forskningsinstitutioner og fødevareerhvervet, oplyser Landbrug & Fødevarer.

Netværkets aktiviteter koordineres af repræsentanter fra Københavns Universitet, Århus Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Danish Meat Research Institute samt Landbrug & Fødevarer.

Flere aktive virksomheder søges
I første omgang er det planen at netværket vil være vært for 2-3 årlige tematiske arrangementer og derudover oprettes en hjemmeside til formidling af aktuelle forskningsprojekter, studentersamarbejde med virksomheder mm.

I netværket er ligeledes rerpæsentanter fra Carometec og BHJ, men der bliver behov for flere virksomheder, oplyser Landbrug & Fødevarer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097