23948sdkhjf

Frugt- og grøntbranchen skal være mere innovative

Samarbejdspartnere i InSPIRe og AgroTech vil hjælpe producenter af frugt og grønt med at skabe innovation og vækst i branchen. Det sker med et kick-off møde i Aarhus den 16. april.
Menneskers vaner og præferencer ændrer sig med tiden, og virksomhederne må følge med. Det gælder også frugt- og grøntbranchen.

Derfor vil samarbejdspartnerne i inSPIRe nu skabe en platform hvor forskningsverdenen, som består af Aarhus Universitet, Institut for Fødevare og DTU Fødevareinstituttet samt GTS-instituttet AgroTech, kan bringe deres viden ud til virksomheder, der producerer frugt og grøntsager, så de sammen kan skabe innovation og vækst i branchen.

Seminar skal bringe parterne sammen
På et seminar den 16. april, vil fødevarevirksomhederne få mulighed for at få et indblik i forskningens verden, og der vil blive lagt op til at danne et innovationsnetværk for frugt- og grøntbranchen og søge midler til netværket i GUDP.

Arrangementet afholdes af AgroTech i inSPIRe regi, mens Aarstiderne i Barritsskov bliver kulissen.

Innovation en nødvendighed
Seniorkonsulent Gitte Kjeldsen Bjørn fra AgroTech mener, at de virksomheder, som ikke formår at udvikle sig, vil få det rigtig svært fremover.

- Det er de virksomheder, der tænker innovativt, der vil overleve inden for frugt- og grøntbranchen, udtaler hun.

Seminaret er en oplagt mulighed for virksomheder indenfor frugt- og grøntbranchen til at få inspiration til, hvordan de kan udvikle produktionen og skabe merværdi i takt med, at forbrugernes vaner og præferencer for frugt og grønt ændrer sig.

Programmet for dagen kan findes her , hvor det også er muligt at tilmelde sig.

Yderligere oplysninger fås hos seniorkonsulent Gitte Kjeldsen Bjørn, AgroTech, tlf.: 87438485, e-mail: gkb@agrotech.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08