23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Biomar A/S
Ole Christensen er blevet ansat som administrerende director for Biomar A/S i stedet for Lars Rahbæk (kilde: BIQ.dk).

Biomar A/S udvikler fiskefoder.

Bonduelle Nordic A/S
Grégory Pierre Maurice Sanson, Frankrig, er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Daniel Vielfaure, Frankrig (kilde: Børsen).

Bonduelle Nordic A/S tilbyder og sælger grøntsager til såvel Foodservice-sektoren som detailsektoren i hele Norden.

Dalum Landbrugsskole
Jens Munk Kruse er blevet udnævnt til forstander for Dalum Landbrugsskole. Han har hidtil været konstitueret som forstander.

Danish Crown
Uffe Frost er pr. 18. marts ansat som hjemmemarkedsdirektør hos Danish Crowns i stedet for Karsten Deibjerg Kristensen.

DS Certificering A/S
Annette Sadolin er indtrådt som bestyrelsesformand hos DS Certificering A/S i stedet for Søren Henrik Nielsen Rathmann (kilde: BIQ.dk).

DS Certificering A/S beskæftiger sig med certificeringer, godkendelser og uddannelse inden for ledelsessystemer og produkter af enhver art.

Reitan Convenience Denmark A/S
Anna Mariette Kristensson og Johannes Sigmund Sangnes er indtrådt i bestyrelsen hos Reitan Convenience Denmark A/S (kilde: BIQ.dk).

Reitan Convenience Denmark A/S står blandt andet bag 7-eleven kæden.

Romarks Seafood A/S
John Kastberg Christensen og Rasmus Haugaard er indtrådt i bestyrelsen hos Romark Seafood A/S i stedet for Ernst Christian Møller (kilde: BIQ.dk).

Aalbæk Specialiteter
Mads Quistgaard er blevet ansat som administrerende direktør hos Aalbæk Specialiteter i stedet for Peter Aalbæk, der i stedet vil hellige sig udviklingsrelaterede opgaver.

Aalbæk Specialiteter producerer økologiske kødpålægsprodukter, primært pølser.

Aarhus Karlshamn
Terrence ”Terry” Thomas er blevet udnævnt til landechef for AAK USA. Han kommer fra en stilling som vice president ingredions North America Strategy samt general manager for Ingredients Solutions.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063