23948sdkhjf

Friland får innovationsdirektør fra Arla

Friland-stifter Karsten Deibjerg Kristensen overlader den 2. april direktørstolen til Henrik Biilmann.
Henrik Biilmann overtager jobbet som direktør efter Karsten Deibjerg Kristensen. Han var i 1992 med til at stifte Friland, som han har været direktør for siden. Karsten Deibjerg meddelte i efteråret, at han ønskede at søge nye udfordringer.

Henrik Biilmann kommer fra en stilling som innovationsdirektør i Arla Foods, hvorfra han har 17 års erfaring med salg, markedsføring og udvikling af koncepter indenfor fødevarer. Herfra har han også kendskab til økologiske fødevarer, som nu bliver en større del af hans daglige virke.

Skal skabe vækst og fornyelse
Frilands nye direktør er 42 år og uddannet cand.merc. i afsætning. Han bor i Aarhus og er udenfor sit professionelle liv blandt andet en engageret kapsejler og medforfatter til sejlerhåndbogen ”Vindermanual – Strategi og taktik”.

Formanden for Frilands bestyrelse Bjarne Møller glæder sig til samarbejdet med virksomhedens nye direktør.

– Vi har i ansættelsesudvalget haft mange velkvalificerede ansøgere at vælge imellem, så det har ikke været let. Med Henrik Biilmann føler jeg imidlertid, at vi har fundet den leder, som både kan videreføre Frilands værdier og samtidig bidrage til fremtidig vækst og fornyelse, siger Bjarne Møller.


Fakta om Friland:
Friland er salgsselskab for landmænd som arbejder med produktion af Frilandsgrise, kødkvæg i frilandskoncepter samt økologisk drift af kvæg og grise.

Selskabet sælger til den danske detailhandel, fødevareindustri og storkøkkensektor samt til udenlandske aftagere. Størstedelen af svinekødet eksporteres - det gælder både det økologiske, og det svinekød som stammer fra Frilandsgrise.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093