23948sdkhjf

Et år uden ulykker

DS Smith Packaging kunne tidligere i denne måned fejre et helt år uden arbejdsulykker med fravær på fabrikken i Vejle.
DS Smith Packaging har gennem en årerække haft stort fokus på sikkerhed og har for dét arbejde modtaget adskillige internationale priser. Desuden underviser emballageproducenten både kunder og leverandører i sikkerhed.

Dette arbejde resulteree forleden i et helt år uden arbejdsulykker på fabrikken i Vejle.

- Vi er utrolig glade for og stolte af, at vi nu igen kan markere et langt stræk uden arbejdsulykker med fravær. Det kan kun lade sig gøre fordi vi alle sammen hele tiden arbejder bevidst og aktivt med sikkerheden. For os ligger der især en nøgle i at arbejde med at fjerne risikofaktorer lang tid før de egentlig udgør en fare, i stedet for blot at undvige ulykken i sidste øjeblik. Det resulterer altså i disse meget lange perioder uden arbejdsulykker, og det er naturligvis fantastisk positivt i en så produktionstung virksomhed som vores, fortæller sikkerhedschef i DS Smith Packaging, Ninus Seistrup

Den runde dag blev fejret med en sand festmenu til frokost for alle ansatte på DS Smith Packagings Vejle-fabrik.

Om DS Smith Packaging
DS Smith Packaging Denmark A/S er en del af den engelske emballagekoncern DS Smith Plc. Med over 20.000 ansatte i hele Europa er DS Smith en af de absolut førende, europæiske emballageproducenter og i Danmark er DS Smith Packaging den største producent af bølgepap og bølgepaprelaterede produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126